Junior Digital Marketer


 

Мегантик има потреба од вработување на Junior Digital Marketers.

 

Кандидатите потребно е да ги имаат следните способности:

 
  • Одлично познавање на англиски јазик;
  • Oсновно познавање на дигитален маркетинг;
  • Разбирање за концептите на вебсајтовите;
  • Tехничко владеење на работа со компјутер.

 

Бараме кандидати без искуство или со малку искуство кои би биле спремни да развиваат кариера во полето на Дигиталниот Маркетинг.

 

Аплицирање на 📧 mk@megantic.net.au со назнака: Апликација за Дигитален Маркетер или со пополнување на формата подолу.

 

Дата на аплицирање до 08.10.2021, 16ч

 

    Application form