Вовед во дигитален маркетинг

post-img
 

Бесплатна работилница

 

Повик за Млади кои сакаат да развиваат кариера во областа на дигиталниот маркетинг

 

Запознајте се со основите на дигиталниот маркетинг со бесплатната работилница организирана од Мегантик. Обучувачи на работилницата ќе бидат нашите колеги од Мегантик кои имаат неколку годишно искуство во различни области на дигиталниот маркетинг.

Работилницата ќе се изведува два дена со физичко присуство, во канцелариите на Мегантик, во ТЦ Глобал, Струмица, во неколку сесии:


Ден 1, Четврток, 24.06.2021

 • Сесија 1 – 12:00 h [40 мин] Дигитален маркетинг и важноста да се биде Online
 • Пауза 10 мин.
 • Сесија 2 - 12:50 [40 мин] SEO и маркетинг на социјалните мрежи
 • Пауза 30 мин.
 • Сесија 3 - 14:00 [120 мин] Вежби - Креирање на страни на социјални мрежи и оптимизација

Ден 2, Петок, 25.06.2021

 • Сесија 1 – 12:00 h [40 мин] E-commerce маркетинг и структура на сајт
 • Пауза 10 мин.
 • Сесија 2 - 12:50 [40 мин] Контент маркетинг
 • Пауза 30 мин.
 • Сесија 3 - 14:00 [120 мин] Вежби - Креирање на блог

Работилницата е наменета за лица кои имаат малку познавање за дигиталниот маркетинг или воопшто немаат, но имаат желба и сакаат да научат повеќе. Целта на работилницата е да ги запознае младите со можностите кои ги нуди дигиталниот маркетинг и како полесно да го пронајдат полето од дигиталниот маркетинг кои им лежи најмногу.

 

Локација: ТЦ ГЛОБАЛ, 3 спрат, во просториите на Мегантик

 

Учеството е бесплатно. Бројот на пријавени е ограничен.
Последен предвиден рок за пријава 22.06.2021
Предавањата се бесплатни и отворени за сите заинтересирани, а се почитуваат сите мерки и протоколи за заштита од Ковид-19.

UPDATE

Заради голема заинтерсираност, работилницата Вовед во Дигитален маркетинг ќе има повторно изведување на 1 и 2 јули, 2021, od 12:00h на истата локација.

 

За сите дополнителни информации ви стоиме на располагање на +389 75 568 567

 

Пополни ги следните информации за пријава

 

  Пријава за настанот

  ученикстудентвработенневработен