Link Development Specialist

Megantic, компанија која се занимава со SEO на eCommerce websites има потреба од вработување на две лица без работно искуство.

Потребно е апликантите да имаат:
  • Познавање на англиски јазик;
  • Активно користење на компјутер;
  • Добри пребарувачки вештини на Google.

Со вработувањето следи две месечна обука од Едукатор.

При процесот на бирање на апликанти, лицата ќе бидаат тестирани со пишување на два текста на темата SEO.

Со исполнувањето на задачата, истите ќе бидат повикани на интервју.

Пријавувањето се одвива со испраќање CV на email mk@megantic.net.au со Subject: Апликација за работа или со пополнување на Апликацијата.

    Application form Link Development Specialist