Paid Link Building Outreach

Megantic, компанија која се занимава со SEO на eCommerce websites и е лоцирана во Струмица има отворен оглас за Paid Link Building Outreach.

Квалификации:

 • Желба за напредок и континуирано учење и усовршување.
 • Познавање на работа со Email, Mozilla, Skype, Chrome.
 • Познавање на sales, marketing, email outreach, social media.
 • Добро познавање на англиски јазик.
 • Комуникациски вештини
 • Креативност и самоиницијативност.
 • Способност за тимска работа
 • Аналитички и истражувачки способности.

Нудиме:

 • Работа од Пон-Пет од 08-16 часот
 • 20 работни дена одмор по 6 месеци работа
 • 16 неработни државни празници
 • Здравствено осигурување уште од првиот ден ( почетокот со работниот однос )
Задачи и обврски:
 • Работење со проспекти (сопственици на веб-страни) , комуницирање и договарање за цена со истите
 • Пребарување на веб-страни каде што би можеле да објавиме блог-постови за клиентот
 • Пребарување и разгледување аналитики на сајтови
 • Објавување на платени блог- постови
 • Пишување на е-мајлови
 • Комуницирање со Content тимот за одредени потреби
 • Праќање на завршениот артикл на сопственикот на веб - страната
Идеален кандидат би била личност која што живее во Струмица.

  Let's talk